Zakelijke internetverbindingen - xDSL

HIPConnect levert een groot assortiment aan zakelijke DSL verbindingen. De DSL verbindingen kunnen worden geleverd in drie variaties, de Asymmetric DSL (ADSL), de Symmetric DSL en de Very-high-bitrate DSL (VDSL).

Alle DSL verbindingen wordt geleverd over de bestaande (kopere) telefonie infrastructuur, in de meeste gevallen zijn er voor DSL geen infrastructurele aanpassingen noodzakelijk.

ADSL wordt vooral ingezet voor algemeen internetgebruik, de up- en download snelheid zijn verschillend, asymmetrisch. Wanneer een hogere graad van bandbreedte garantie wordt gevraagd, dan is SDSL een uitstekende oplossing. SDSL biedt dezelfde up- en download snelheid. SDSL lijnen zijn eveneens leverbaar met een 1 op 1 overboeking.

VDSL is de opvolger van ADSL waarbij theoretisch hogere snelheden mogelijk zijn. VDSL is niet op iedere locatie leverbaar, de aansluiting moet binnen 1200 meter van de wijkcentrale zijn aangesloten.

Alle DSL verbindingen zijn modulair, dat betekent dat er op dezelfde verbinding meedere diensten geleverd kunnen worden. Zo kunt u de internetverbinding combineren met IP telefonie, alarm of een PIN dienst.


Wij informeren u graag over alle mogelijkheden!