Zakelijke internetverbindingen - Glasvezel (Fiber)

Met glasvezel - de drager van de toekomst - heeft u de beschikking over een onbeperkte bandbreedte. Standaard zijn snelheden van 10, 20, 50 of 100 Mbit/s mogelijk. Opschalen kan probleemloos. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming: van klein tot groot.

Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals Internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt bandbreedte steeds belangrijker. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige DSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt een moment dat voor uw bedrijf deze beperkingen een bottleneck gaan vormen. Wacht u tot dit moment of kijkt u verder vooruit?

Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP – dit is slechts een greep uit de vele toepassingen die glasvezel mogelijk maakt. Om al deze toepassingen optimaal te kunnen gebruiken heeft u voldoende bandbreedte nodig. Met glasvezel is deze bandbreedte onbeperkt. Groot voordeel van glasvezel is dat u al uw diensten over één verbinding kunt laten lopen.

Glasvezel is al op veel plaatsen in Nederland leverbaar, maar nog niet overal. Raadpleeg de postcode check om de beschikbaarheid op uw locatie te onderzoeken.


Wij informeren u graag over alle mogelijkheden!