Zakelijke internetverbindingen - Introductie

HIP Connect is zelfstandig aanbieder van zakelijke glasvezel en DSL internetverbindingen. Met een ruim assortiment bestaat voor ieder situatie de perfecte oplossing, of u de verbinding nu gebruikt voor eenvoudig privégebruik, telewerken of voor het verbinden van krachtige zakelijke servers met snelheden tot wel 100Mbit per seconde!

Uniek is dat de verbindingen modulair kunnen worden uitgebreid. Dat betekent dat één verbinding van allerlei extra diensten kan worden voorzien, zoals bijvoorbeeld telefonie, alarm en PIN oplossingen. Voor iedere situatie kan zo het meest ideale type verbinding worden gefaciliteerd.

Naast de breedbandverbinding als product kan de zakelijke markt tevens profiteren van service afspraken (SLA's) als aanvullende dienst, zo bent u er altijd van verzekerd dat in het zeldzame geval van een storing u binnen een afgesproken tijd wordt geholpen.
Als extra garantie is het mogelijk om verbindingen met een zeer lage overboeking te leveren, zo bent u altijd gegarandeerd van de juiste bandbreedte!

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden!