Hosted IP Telefonie

Telefonie vormt al jaren een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Het principe is eenvoudig en de werking vanzelfsprekend. Maar waarom zou u daarvoor nog teveel betalen?

Hosted IP Telefonie is een betrouwbare vorm van zakelijke telefonie zonder de kosten en investeringen van een eigen telefooncentrale. Dat betekent dat u geen kosten meer heeft aan de aanschaf, onderhoud en of aanpassingen aan uw telefooncentrale! U betaalt naar verbruik een vast bedrag per maand, per werkplek. U behoudt daarbij uw huidige telefoonnummer en belt op dezelfde manier zoals u nu gewend bent vanaf een vast toestel tegen lagere belkosten.

Hosted IP Telefonie van HIP Connect onderscheidt zich van traditionele VOIP telefonie door het telefoon verkeer volledig te scheiden van het internet verkeer. Daarnaast wordt de telefonie niet over het publieke internet verstuurd, maar via een afgesloten tunnel direct naar de telefooncentrale in het datacenter. De verbinding wordt onderweg niet vertakt zodat een zeer veilig en betrouwbare communicatie kan worden gegarandeerd.

Hosted IP Telefonie biedt naast de traditionele manier van bellen nog veel meer. Zo kunt u de telefoon bijvoorbeeld met uw PC integreren zodat u vanuit Outlook direct een telefoonnummer kunt kiezen. Heeft u meerdere vestigingen? Dan zijn bij Hosted Voice de gesprekken tussen de vestigingen gratis.

Een vrijblijvende afspraak maken