De voordelen van Hosted IP Telefonie

Het grootste voordeel van Hosted IP bellen is zonder twijfel de kosten reductie op zowel abonnement als op de gesprekskosten, maar Hosted IP Telefonie biedt veel meer!

Doordat de IP Telefonie centrale extern wordt ondergebracht hoeft u niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale. Aansluitingen worden per stuk opgeleverd, dat betekent flexibel en onbeperkt opschalen of downsizen van het aantal telefoontoestellen binnen uw organisatie!    

Zo kunt u tevens meerdere vestigingen verbinden tot één intern telefonienetwerk. Dat betekent dat bellen tussen de vestigingen feitelijk een interne doorschakeling inhoud en dus gratis is!
IP Telefonie is ook uitermate geschikt om te integreren met de PC  en met PC software. Dat maakt het mogelijk om uw telefoontoestel vanuit de PC te bedienen of om een telefoonnummer te kiezen door op het scherm te klikken (klikken en bellen).

Het is ook mogelijk om uw vaste telefoon te koppelen aan uw mobiele telefoon.  Zodra een direct of doorgeschakeld gesprek op uw vaste toestel word aangeboden zal naast uw vaste toestel ook uw mobiele toestel gelijktijdig een belsignaal afgeven. Dit voorkomt dat de receptie uw gesprek twee keer moet aanbieden op zowel uw vaste als mobiele toestel.

Wanneer uw bedrijf beschikt over meerdere afdelingen is het mogelijk om een persoonlijk keuzemenu in te richten. Voor een locatie onafhankelijke uitstraling van uw onderneming is het tevens mogelijk om 088 of 085 nummers aan te vragen. Telefonie wordt HIP!    

Een vrijblijvende afspraak maken